Even voorstellen

Cathy Smith-den Beer

Respectvol

Mijn naam is Cathy den Beer, geboren (1963) en getogen in zeeland, en moeder van een fijne dochter.

In 2002 wilde ik, naast mijn baan in het bankwezen, mij ook bezig houden met mijn handen en gevoel. Ik ben toen bij opleidingscentrum ShuHaRi (Qing Bai) te Breda begonnen met de opleiding Shiatsu Masseur. Dit beviel mij zo goed dat ik verder gegaan ben voor Shiatsu Therapeut.

In 2008 heb ik bij Qing Bai te Amersfoort de Westerse Medische Basiskennis afgerond.

Bij het werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling kwam ik in aanraking met magnetiseren, waardoor mijn interesse gewekt werd om in 2011/2012 de opleiding Energetisch Lichaamswerk-Magnetiseren te gaan volgen en aansluitend de opleiding Communicatieve Vaardigheden-NLP en de opleiding Hypnotherapie/Regressie.

Verder heb ik mijn kennis verdiept door de opleiding voor Triggerpointbehandelaar en ik heb de specialisatie-opleiding Massage bij Kanker gedaan.

En ik zal mij ook blijven ontwikkelen en bijscholen.
Naast de gevolgde opleidingen, heb ik de nodige levenservaring opgedaan en ik ben vrijwilligster in de rouwzorg.

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij lichaam en geest één geheel vormen, en klachten in het één vaak ook verband houden met het ander.
Ik werk dan ook persoonsgericht i.p.v. klachtgericht.
Mijn behandelingen zijn gericht op de eenheid van lichaam en geest, en het vinden van balans tussen gevoel en verstand.
Lichamelijke klachten zijn vaak geen toevallige gebreken, maar een waarschuwingssignaal. Een stukje bewustwording krijgt daarom ook aandacht tijdens mijn behandeling.

Mijn persoonlijke doel is een bijdrage te leveren aan het op weg helpen, en balans te brengen in lichaam en geest door het wegnemen of verminderen van lichamelijke, geestelijke en/of emotionele blokkades en klachten, met als resultaat dat mensen weer lekkerder in hun vel zitten, tevredenheid ervaren en de kwaliteit van welbevinden toeneemt zodat men zich weer SENANG voelt!

Kernwoorden: respectvol, rust, laagdrempelig, empathie, geduld, vertrouwen, humor.

Inmiddels heb ik de fase in het bankwezen afgesloten, heb ik mijn passie gevolgd en werk ik sinds 2013 in mijn praktijk Senang in Body & Mind.

Hier ontvang ik u met alle plezier op mijn eigen liefdevolle en rustige manier.

Praktijkadres Senang in Body & Mind:
Thorbeckelaan 19
4384 CB  Vlissingen

 

Aangesloten bij:

Aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Aangesloten bij het landelijk Netwerk Massage bij Kanker; deze opleiding is internationaal geaccrediteerd door de Society for Oncology.

Aangesloten bij klacht- en tuchtcommissie NIBIG, registratienummer: 528775

Senang in Body & Mind