Even voorstellen

Cathy Smith-den Beer

Rustig en respectvol

Mijn naam is Cathy Smith-den Beer, geboren (1963) uit een indische moeder en hollandse vader.
Opgegroeid in zeeland, moeder van een fijne dochter en getrouwd met een indo met 2 zonen.

Als kind vroeg mijn oma Crooy mij om over haar rug te lopen als massage (Pitjit Jalan) en bij mijn moeder heb ik geregeld haar rug gemasseerd een geschraapt met balsem: Keroh (indonesisch) of Gua Sha (chinees).
Hier lag al de basis voor het ontwikkelen van mijn eigen “stille kracht” en liefde voor  massage.

In 2002 besloot ik, naast mijn jarenlange baan in het bankwezen (het vnl. werken met mijn hoofd), mij ook te richten op werken met mijn handen en gevoel. Ik ben toen bij opleidingscentrum ShuHaRi (Qing Bai) te Breda begonnen met de opleidingen Shiatsu Masseur en Shiatsu Therapeut.
In 2008 heb ik bij Qing Bai te Amersfoort de Westerse Medische Basiskennis afgerond.

Bij het werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling kwam ik in aanraking met magnetiseren, waardoor mijn interesse gewekt werd om in 2011/2012 de opleiding Energetisch Lichaamswerk-Magnetiseren te gaan volgen en aansluitend de opleiding Communicatieve Vaardigheden-NLP en de opleiding Hypnotherapie/Regressie.

Verder heb ik mijn kennis verdiept als Triggerpointbehandelaar en ik heb de specialisatie-opleiding Massage bij Kanker gevolgd.

En ik blijf mij nog steeds ontwikkelen en bijscholen.
Naast het volgen van opleidingen, heb ik de nodige levenservaring opgedaan en ben ik jarenlang vrijwilligster in de rouwzorg geweest.

Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij lichaam en geest één geheel vormen, en klachten in het één vaak ook verband houden met het ander.
Ik werk dan ook persoonsgericht i.p.v. klachtgericht.
Mijn behandelingen zijn gericht op de eenheid van lichaam en geest, en het vinden van balans tussen gevoel en verstand.
Lichamelijke klachten zijn vaak geen toevallige gebreken, maar een waarschuwingssignaal. Een stukje bewustwording krijgt daarom ook aandacht tijdens mijn behandeling.

Mijn persoonlijke doel is een bijdrage te leveren aan het op weg helpen, en balans te brengen in lichaam en geest door het wegnemen of verminderen van lichamelijke, geestelijke en/of emotionele blokkades en klachten,
met als resultaat dat mensen weer lekkerder in hun vel zitten, tevredenheid ervaren en de kwaliteit van welbevinden toeneemt
zodat men zich weer SENANG voelt!

 

Na het volgen van de diverse opleidingen, aangevuld met (indonesische) ontspanningsmassage (pitjit), heb ik van mijn grote hobby mijn beroep gemaakt en eind 2012 mijn praktijk Senang in Body & Mind geopend.

Hier ontvang ik u met alle plezier op mijn eigen liefdevolle en rustige manier.

 

Kernwoorden: respectvol, rust, laagdrempelig, empathie, geduld, vertrouwen, humor.

Praktijkadres Senang in Body & Mind:
Thorbeckelaan 19
4384 CB  Vlissingen

 

Aangesloten bij:

Aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Aangesloten bij klacht- en tuchtcommissie NIBIG, registratienummer: 528775

Senang in Body & Mind