Energetisch lichaamswerk

Magnetiseren

Elk mens heeft een energieveld om zich heen, de AURA. De aura houdt lichaamswarmte vast, en beschermt en voedt het lichaam. De aura bepaalt hoe jij je voelt. Daarnaast hebben we 7 (hoofd) energiecentra in ons lichaam: CHAKRA’S.

 

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is het geven van positieve (universele) energie, en het weghalen van negatieve energie. Het opruimen van blokkades is hierbij van groot belang, zodat de balans weer hersteld wordt tussen lichaam, geest en ziel.

Iedereen bouwt in zijn of haar leven kleine en/of grote blokkades op: problemen of situaties waarvan men op het moment zelf niet weet hoe hier mee om te gaan. Het probleem wordt (onbewust) diep weggestopt, en men kan een muur om zich optrekken om zichzelf te beschermen tegen pijn en angst. Als iemand langdurig met de pijn van een blokkade geconfronteerd wordt, kan dat zich vastzetten in zijn of haar aura. Dit kan zelfs lichamelijke klachten of ziektes tot gevolg hebben.

Het energiesysteem van ons lichaam bestaat uit:
Aura (energieveld om ons lichaam)
Chakra’s (energiecentra in ons lichaam)
Meridianen (energiebanen door ons lichaam)

Tijdens het magnetiseren werk ik in je energieveld, met mijn handen meestal vlak boven en een enkele keer op je lichaam.

Praktijkadres Senang in Body & Mind:
Thorbeckelaan 19
4384 CB  Vlissingen

 

Aangesloten bij:

Aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs

Aangesloten bij klacht- en tuchtcommissie NIBIG, registratienummer: 528775

Senang in Body & Mind